Fotografie | Styling

algemene voorwaarden

 

JustParty verhuur 

De artikelen kunnen 2 dagen voor de datum van het feest/gebeurtenis opgehaald worden en 2 dagen erna terug gebracht worden. Als dit praktisch niet haalbaar is kan dit altijd in goed overleg besproken worden. Bezorgen is mogelijk tegen vergoeding. 

Bij beschadeging of kapot gevallen spullen wordt  in overlegd met de eigenaar van JustJet naar een oplossing gezocht of een vergoeding berekend.

Het is gebruikelijk bij een eerste afspraak samen om tafel te gaan en daar plannen te maken voor de styling voor jullie bruiloft of feest, mijn voorkeur gaat uit naar elkaar ontmoeten maar het kan ook telefonisch, gaat de afspraak niet door dan zal er een rekening worden gestuurd voor de tijd die er vrij gemaakt is voor het eerste gesprek, gaan de gemaakte plannen wel door dan is de eerste afspraak gratis.

 

Fotografie

De fotograaf kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor lichamelijk of materiele schade veroorzaakt tijdens het maken van de fotoshoot.

De fotograaf behoudt het recht informatie op de website wat betreft tarieven en afspraken ten alle tijde aan te passen.

 

Fotoshoot

Voor de fotoshoot worden afspraken gemaakt die de klant en de fotograaf beiden prettig vinden. Bij slecht weer, donker lucht of regen mag de afspraak verzet worden door de klant of fotograaf. Dit wordt uiterlijk op de ochtend van de shoot besproken en beslist. Verdere annuleringen 24 uur voor afgesproken tijdstip en alleen met geldige reden zoals, ziekte of overlijden.

 

De foto's

De fotoshoot wordt binnen 2 tot 3 weken digitaal geleverd, de klant ontvangt de foto's nadat er betaald is.

Bij het boeken van een fotoshoot geeft de klant JustJet Fotografie toestemming om de gemaakte foto's te gebruiken voor commerciële doeleinden, zoals blog, zakelijk FB, portfolio, website, eigen gebruik en eventuele toekomstige activiteiten.

Wil de klant een specifieke foto niet online terug zien is daar alle ruimte voor en kan dit overlegd worden.

Alle foto's worden bewerkt geleverd. 

De fotograaf blijft eigenaar van alle foto's. Het is voor de ontvanger van de foto's niet toegestaan om de foto's zonder toestemming door te geven aan andere (commerciële) bedrijven.

De ontvanger van de foto's dient altijd enige vorm van naamsvermelding van de fotograaf te gebruiken bij publicatie op sociale media kanalen of elders op internet.

 

Privacy

JustJet Fotografie zal geen persoonlijke gegevens van de klant doorgeven aan derden of openbaar maken.

 
 

Identiteit van de ondernemer

JustJet, Deventerstraat 704, 7325WD te Apeldoorn

Telefoonnummer: 06-19059823, op werkdagen te bereiken van 9.00 tot 17.00 uur.
KvK-nummer: 57308136 - BTW-identificatienummer: NL168845854B01