10/11/15 14:27u

 over de grenzen...... 

 

  

Geurt en Mariska kwamen een avond ruim voor hun bruiloft brainstormen over hoe we hun Italiaanse bruiloft zouden stylen. Gaaf hoor, de decoratiespullen van JustJet over de grenzen!!
Tja dat is niet alledaags, 2 nederlanders die elkaar het JA woord gaan geven in Malcesine met uitzicht op het Gardameer, ze hebben zichzelf vast een paar keer in de arm geknepen of dit sprookje wel echt is. Even terug naar die maandagavond, we hebben plannen gemaakt, veel pastel kleuren en hout, romantisch en stoer. Beetje van haar en beetje van hem! De weken daarna kreeg ik regelmatig appjes met teksten die op de oud houten planken mochten worden gezet en foto's van pinterest van een super enthousiaste bruid, ze kon niet kiezen want er is zoveel leuk!!! We zijn er samen uitgekomen en de samenwerking en hun enthousiasme was al een feestje op zich. Houten wegwijzers, een schijf boomstam met een prachtige tekst erop voor de ringen, slingers van stof en papier, krijtbordjes voor aan de stoelen, beschreven schijfjes boomstam voor tafeldecoratie, ballonnen van papier, nog meer houten borden, het werd allemaal in de auto geladen voor de grote dag in Italië. 

        

 

Geurt&Mariska hebben een geweldige Italiaanse bruiloft gehad, waren dik tevreden over en met de creaties van JustJet en hebben af en toe nog een beetje heimwee naar Italie waar ze op die prachtige plek aan het Gardameer in het huwelijksbootje zijn gestapt!

Van harte G&M en maak er prachtige jaren van!