algemene voorwaarden

Fotografie

De fotograaf kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor; -Lichamelijk of materiële schade veroorzaakt tijdens het maken van de fotoshoot. -De fotograaf behoudt het recht informatie op de website wat betreft tarieven en afspraken ten alle tijde aan te passen. -Bij afzegging van een vastgelegde fotoshoot zonder geldige reden 

Fotoshoot

Voor de fotoshoot worden afspraken gemaakt die de klant en de fotograaf beiden prettig vinden. Bij slecht weer, donker lucht of regen mag de afspraak verzet worden door de klant of fotograaf. Dit wordt uiterlijk op de ochtend van de shoot besproken en beslist. Verdere annuleringen 24 uur voor afgesproken tijdstip en alleen met geldige reden zoals, ziekte of overlijden. Bij afzegging van een vastgelegde fotoshoot zonder geldige reden wordt hiervoor een factuur gestuurd door JustJet Fotografie.

-Ik reken €0,19 per kilometer buiten Apeldoorn.

-Bij langere reistijd dan 1 uur (retour) worden hier kosten voor gerekend.

De foto’s

-De fotoshoot wordt binnen 2 weken digitaal aangeleverd, de klant ontvangt de foto’s nadat er betaald is.

-Bij het boeken van een fotoshoot geeft de klant JustJet Fotografie toestemming om de gemaakte foto’s te gebruiken voor commerciële doeleinden, zoals blog, zakelijk FB, portfolio, website, eigen gebruik en eventuele toekomstige activiteiten.

-Wil de klant een specifieke foto niet online terug zien is daar alle ruimte voor en kan dit overlegd worden.

-Alle foto’s worden bewerkt en in hoge resolutie geleverd. 

-De fotograaf blijft eigenaar van alle foto’s. Het is voor de ontvanger van de foto’s niet toegestaan om de foto’s zonder toestemming door te geven aan andere (commerciële) bedrijven.

-De ontvanger van de foto’s dient altijd enige vorm van naamsvermelding van de fotograaf te gebruiken bij publicatie op sociale media kanalen of elders op internet.

Privacy

-JustJet Fotografie zal geen persoonlijke gegevens van de klant doorgeven aan derden of openbaar maken.

 


Henriëtte Kok | JustJet Fotografie | Apeldoorn

Telefoonnummer: (06)19059823, op werkdagen te bereiken van 9.00 tot 18.00 uur.
KvK-nummer: 57308136 | BTW-identificatienummer: NL168845854B01


 

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.